Školní rok 2015/2016

Výlet do Poděbrad a jízda parníkem

byl letošním posledním výletem….

Spaní v MŠ Kostička

Ve všech třídách si všichni předškoláci měli možnost užít spaní ve školce přes noc a také různé hry, bojovky, táborák a další dobrodružné zážitky ?

Výlet do ZOO Chleby

Divadla v květnu a červnu

Dětmi oblíbené divadélko Koloběžka s pohádkou……………. a Divadlo Pod čepicí, které dětem přiblížilo dobu Karla IV.

Zahradní slavnost

…Druhým rokem se koná naše zahradní slavnost společně s ločením předškoláků. Přesto, že v předchozích dnech bylo hodně špatné počasí, na Zahradní Kostičkovou slavnost počasí vyšlo a všichni si závěrečnou akci pro tento školní rok pochvalovali

Školka v přírodě

….Tentokrát ve Vlastějovicích na řece Sázavě…děti i paní učitelky si školku v přírodě společně hezky užily….

Pečeme

..Naše Kostička by mohla mít přívlastek -školka pekařská, protože během roku pečeme všichni několikrát- nejen na všechny možné akce s rodiči, na slavnosti, na Vánoce, ale také v peci na zahradě – pečeme pizzy, housky, chleba, na co mají děti chuť. A samozřejmě pečou hlavně děti….

MDD v Kostičce

Na zahradě také děti z Kostičky sportovaly a získávaly cenná razítka. Za získání všech razítek děti dostaly malé dárečky a sladkůstky….

Pohádkový les v Lysé nad Labem

V rámci oslavy Dne dětí se děti z Kostičky zúčastnily v zámeckém parku Pohádkového lesa. Zde plnily různé úkoly, které jim dávaly pohádkové postavy. Za jejich splnění děti čekala odměna….

Jarní brigáda

Milí a ochotní rodiče našich dětí nám opět velmi pomohli a přispěli svojí prací k údržbě a úpravě přírodní Kostičkové zahrady